Voorwaarden Kleding inbrengen

Voor het inbrengen van kleding hebben we duidelijke voorwaarden.

 

 

Om een goede service te kunnen bieden, vinden wij het belangrijk dat er duidelijke regels zijn rondom de inname en verkoop van de aangeboden artikelen.

Hieronder vindt u de spelregels:

 

-De Kledingkast neemt zowel kleding als, schoenen, laarzen en overige accessoires zoals shawls, handschoenen, mutsen, riemen, hoeden en sieraden in, modieus en niet ouder dan 2 jaar.

-De kleding dient gewassen en gestreken, of gestoomd te zijn; zonder vlekken of gaatjes, niet versleten of gepild. Schoenen en laarzen moeten gepoetst zijn en schone zolen hebben.

-De Kledingkast selecteert de artikelen die in aanmerking komen voor de verkoop.

-Vanaf januari kan voorjaar- en zomerkleding, en vanaf augustus najaar- en winterkleding worden ingebracht.

-De kleding, schoeisel etc. blijft ca. 6-8 weken in de winkel hangen. Daarna heeft u 1 week de tijd om het op te halen tenzij u op het inbrengformuliertje heeft aangegeven, dat de niet verkochte kleding naar het goede doel mag.

-Ieder inbrengende klant krijgt een klantcode, welke linkt naar uw ingebrachte kleding.

-Tegoed dient u binnen 1 jaar na inbreng datum te incasseren. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de datum.

-De Kledingkast bepaalt de verkoopprijs, maar zal, waar mogelijk, met uw wensen rekening houden

-De Kledingkast behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen tijdens de laatste twee weken van de 6-8 weken termijn te verlagen

-Na verkoop van uw kleding ontvangt u 40% van de verkoopprijs, 60% is voor De Kledingkast en wij betalen het hoge btw tarief.

-De Kledingkast draagt geen aansprakelijkheid voor zoekraken, brand, diefstal of beschadiging voor de ingebrachte artikelen. Uw kleding hangt hier op eigen risico.

-Bij de eerste inbreng noteren wij uw klantgegevens (naw gegevens, email, telefoon)

-Deze gegevens worden in ons systeem opgeslagen, zodat wij altijd actuele informatie hebben omtrent de door u ingebrachte artikelen.

Bij inname van de artikelen gaat De Kledingkast ervan uit dat u kennis heeft genomen van de voorwaarden en daarmee akkoord gaat.

 

Dameskleding

shawls

Tassen

Sieraden

schoenen

Vintage

Ons Motto

dat zullen we u vertellen

Wij vinden het belangrijk dat u de winkel met een tevreden gevoel bezoekt. Als u tevreden bent zijn wij dat namelijk ook.

Als u bij ons komt winkelen, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staan wij voor een eerlijk advies, mooie prijzen en een uitgebreide collectie.

De Kledingkast neemt uw kleding graag in. Verdien zo nog wat met kleding die anders ongedragen in uw kast blijft hangen.

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen?

Wij horen het graag van u.