Kleding inbrengen

Wij leggen het u graag uit.

 

Inbreng:

 

Vanaf februari kunt u voorjaarskleding inbrengen, vanaf april kunt u zomerkleding inbrengen. Vanaf september kunt u naarjaarskleding inbrengen, vanaf november kunt u winterkleding inbrengen.

 

In de maanden januari, juli en augustus wordt er GEEN kleding ingenomen.

 

Hoe werkt het inbrengen?

 

U kunt uw kleding gedurende het hele jaar inbrengen. Kledinginbreng is op dinsdag en woensdag van 11:00 uur tot 13:00 uur of op afspraak. Indien u voor de eerste keer komt inleveren, kunt u maximaal tien stuks kleding aanbieden. Dit om te kunnen beoordelen of uw kleding binnen de collectie van De Kledingkast past.

 

We nemen alleen dameskleding in die van deze tijd is, niet ouder dan twee jaar, schoon, heel, gestreken, geheel en compleet en eigentijds van de betere merken. Wij nemen ook vintagekleding in. De Kledingkast bepaalt welke artikelen in de winkel geplaatst gaan worden.

 

Wij zijn met name op zoek naar kwalitatieve merkkleding. Wij nemen geen kleding in van Hema, M&S Mode, V&D, Primark, Bershka en H&M etc. met alle respect voor deze merken.

 

Prijsbepaling

 

De Kledingkast bepaalt de verkoopprijs. Hierbij wordt rekening gehouden met de aanschafprijs. Wanneer het artikel verkocht is ontvangt u 40 procent en De Kledingkast 60 procent van de verkoopprijs. Van de 60% draagt de Kledingkast het hoge btw-tarief af aan de belastingdienst. De Kledingkast behoudt het recht voor prijsverlaging tijdens actie- en uitverkoopperiodes.

 

Niet verkocht

 

Na 6-8 weken worden uw artikelen uit de winkel gehaald. U kunt uw kleding in de negende week komen ophalen. De exacte ophaaldatum vindt u op het

inbrengformuliertje. Kleding die niet voor de uiterste afgesproken retourdatum wordt opgehaald gaat naar een goed doel.

 

Uw opbrengst

 

U krijgt uw tegoed uitbetaald tot uiterlijk 1 jaar na de inbrengdatum. U kunt uw tegoed ook besteden bij De Kledingkast, dan ontvangt u maar liefst 10 procent korting, tot een maximum over het bedrag dat u van De Kledingkast ontvangen heeft bij uitbetaling.

 

Retouren

 

Artikelen die bij De Kledingkast worden gekocht kunnen niet geruild worden en niet retour gebracht worden.

 

In tegenstelling tot het verleden kunt u tegenwoordig alleen nog maar kleding aan komen bieden in de winkel (Dorpsstraat 111 te Zoetermeer).

 

Om een goede service te kunnen bieden, vinden wij het belangrijk dat er duidelijke regels zijn rondom de inname en verkoop van de aangeboden artikelen.

 

Hieronder vindt u de spelregels:

 

-De Kledingkast neemt zowel kleding als, schoenen, laarzen (zo goed als nieuw) en overige accessoires zoals shawls, handschoenen, mutsen, riemen en hoeden in, modieus en niet ouder dan 2 jaar. Alles niet anders dan van bekende merken.

 

-De kleding dient gewassen en gestreken, of gestoomd te zijn; zonder vlekken of gaatjes, niet versleten of gepild. Schoenen en laarzen moeten gepoetst zijn en schone zolen hebben.

 

-De Kledingkast selecteert de artikelen die in aanmerking komen voor de verkoop.

 

-Vanaf januari kan voorjaar- en zomerkleding, en vanaf augustus kan najaar- en winterkleding worden ingebracht.

 

-De kleding, schoeisel etc. blijft ca. 6-8 weken in de winkel hangen. Daarna heeft u 1 week de tijd om het op te halen tenzij u op het inbrengformuliertje heeft aangegeven, dat de niet verkochte kleding naar het goede doel mag.

 

-Ieder inbrengende klant krijgt een klantcode, welke linkt naar uw ingebrachte kleding.

 

-Tegoed dient u binnen 1 jaar na inbreng datum te incasseren. U bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de datum.

 

-De Kledingkast bepaalt de verkoopprijs.

 

-De Kledingkast behoudt zich het recht voor om de verkoopprijzen tijdens de verkoop te wijzigen.

 

-Na verkoop van uw kleding ontvangt u 40% van de verkoopprijs, 60% is voor De Kledingkast en wij betalen het hoge btw-tarief.

 

-De Kledingkast draagt geen aansprakelijkheid voor zoekraken, brand, diefstal of beschadiging voor de ingebrachte artikelen. Uw kleding hangt hier op eigen risico.

 

-Bij de eerste inbreng noteren wij uw klantgegevens (NAW-gegevens, email, telefoon)

 

-Bij inname van de artikelen gaat De Kledingkast ervan uit dat u kennis heeft genomen van de voorwaarden en daarmee akkoord gaat.

 

-Houdt u vooral onze Facebook-pagina in de gaten voor de meest actuele berichtgeving over de winkel. Bekijk hier onze Facebook-pagina.

Dameskleding

shawls

Tassen

Sieraden

schoenen

Vintage

Ons Motto

dat zullen we u vertellen

Wij vinden het belangrijk dat u de winkel met een tevreden gevoel bezoekt. Als u tevreden bent zijn wij dat namelijk ook.

Als u bij ons komt winkelen, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staan wij voor een eerlijk advies, mooie prijzen en een uitgebreide collectie.

De Kledingkast neemt uw kleding graag in. Verdien zo nog wat met kleding die anders ongedragen in uw kast blijft hangen.

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen?

Wij horen het graag van u.