Route

Wij wijzen u graag de weg.

 

Dorpsstraat 111

2712 AE Zoetermeer

 

Parkeren is de eerste 3 uur gratis. Vergeet u uw blauwe parkeerkaart niet?

De Dorpsstraat is zowel per auto als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er zijn voldoende "gratis" parkeerplaatsen aanwezig waar een blauwe kaart voor nodig is.

Met de auto:

Vanuit Den Haag

A12, afslag Zoetermeer Centrum (de eerste afslag). Bij het verkeerslicht linksaf de Afrikaweg op. Bij het 2e verkeerslicht rechtsaf. U rijdt nu op de Van Leeuwenhoeklaan. Volg de borden wijk 12. U komt vanzelf de borden Dorpsstraat tegen. Bij de verkeersrotonde rechtdoor. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Nassaulaan, welke vanzelf overgaat in de Delftsewallen en de Leidsewallen. U passeert de Dorpsstraat (rechts ziet u een kerk) en gaat aan het eind rechtsaf de Osylaan op en direct weer rechtsaf. U bent nu op het Achterom waar u kunt parkeren.

Vanuit Utrecht

A12, afslag Zoetermeer (de eerste afslag), 1e verkeerslicht rechtsaf. U rijdt op de Oostweg. 1e afslag rechts (u ziet rechts het bedrijfscomplex van Siemens). Einde afslag na verkeerslicht linksaf. U rijdt op de Bleiswijkseweg. Dan de 1e weg rechts. U rijdt nu op de Fokkerstraat. Volg de borden Dorpsstraat. U gaat linksaf de Van der Hagenstraat in. Bij de splitsing links aanhouden. U volgt de Van Diestlaan. Bij de splitsing rechts aanhouden. U volgt de Osylaan. Op een gegeven moment ziet u aan uw linkerhand een groot parkeerterrein aan het Achterom.

Vanuit Amsterdam

A4, afslag Zoeterwoude-Dorp. Vanaf hier wordt Zoetermeer aangegeven. Bij het binnenrijden van Zoetermeer doorrijden tot aan de T-splitsing. Hierop vervolgens linksaf, de Europaweg op. Deze gaat over in de Australiëweg. Volg vanaf hier de borden wijk 23 totdat u bij een verkeerslicht rechtsaf wordt geleid. De rechterbaan aanhouden. Bij de T-splitsing de Du Meelaan oprijden. Bij de volgende T-splitsing linksaf de Osylaan oprijden. Na 300 meter het eerste parkeerterrein aan de rechterkant oprijden.

Met openbaar vervoer:

Bus 3, 165, 173, 177

Treinstation Zoetermeer en station Randstadrail op loopafstand

Dameskleding

shawls

Tassen

Sieraden

schoenen

Vintage

Ons Motto

dat zullen we u vertellen

Wij vinden het belangrijk dat u de winkel met een tevreden gevoel bezoekt. Als u tevreden bent zijn wij dat namelijk ook.

Als u bij ons komt winkelen, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staan wij voor een eerlijk advies, mooie prijzen en een uitgebreide collectie.

De Kledingkast neemt uw kleding graag in. Verdien zo nog wat met kleding die anders ongedragen in uw kast blijft hangen.

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen?

Wij horen het graag van u.