tweedehands kleding zoetermeer

Over de Kledingkast

Wel zo netjes om ons even voor te stellen.

 

De Kledingkast is een tweedehands kledingzaak die zich richt op dames. Onze collectie bestaat uit dameskleding aangevuld met bijpassende accessoires zoals tassen, shawls en sieraden. Ook schoenen ontbreken niet zodat je gerust kunt spreken over een compleet assortiment 2e hands producten van prima kwaliteit.

Onze winkel vindt u in de Dorpsstraat in Zoetermeer in ons

prachtige winkelpand. Eigenaresse Annemiek heeft een jarenlange ervaring in het verkopen van tweedehandskleding en staat u dan ook met raad en daad terzijde. Ook helpt ze u graaf bij het uitzoeken van kleding en zal ze bij het passen haar eerlijke mening geven. Gezelligheid gekoppeld aan kwaliteit is haar motto en dat vindt u dan ook terug als u De Kledingkast bezoekt. Door het constant wisselende assortiment is het de moeite waard om ons regelmatig te bezoeken.

En altijd scherp geprijsd.

Wij vinden het belangrijk dat u de winkel met een glimlach verlaat. Want als u tevreden bent zijn wij dat ook.

U kunt natuurlijk ook kleding inbrengen, kijk op de site onder het kopje inbreng naar de mogelijkheden en maak bijvoorbeeld gebruik van onze handige ophaalservice.

Contact

We verwelkomen u graag in onze winkel!

vintage Zoetermeer

dameskleding zoetermeer

Dameskleding

de kledingkast zoetermeer

shawls

tassen zoetermeer

Tassen

vintage zoetermeer

Sieraden

tweedehands kleding

schoenen

2ehands kleding

Vintage

Ons Motto

dat zullen we u vertellen

Wij vinden het belangrijk dat u de winkel met een tevreden gevoel bezoekt. Als u tevreden bent zijn wij dat namelijk ook.

Als u bij ons komt winkelen, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom staan wij voor een eerlijk advies, mooie prijzen en een uitgebreide collectie.

De Kledingkast neemt uw kleding graag in. Verdien zo nog wat met kleding die anders ongedragen in uw kast blijft hangen.

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen of opmerkingen?

Wij horen het graag van u.

de kledingkast zoetermeer